Medencébe épített masszázs fúvókák. Igény szerint vitális pontok masszírozására használható, kialakításuk és elhelyezésük nem befolyásolja a vízforgatást.

A medence kínálta komfortot tovább fokozhatjuk hidromasszázs fúvókákkal. Ezek speciális kialakítású fúvókák, amikben a vízsugár levegővel keverhető, így még tudjuk fokozni a masszírozó hatását. Léteznek olyan típusok is, amiknek az iránya és ereje is változik folyamatosan, hol körkörösen mozog, hol pulzál, a megfelelő masszázsélmény érdekében. Nagyon fontos a fúvókák és a szivattyúik összhangja.

A masszázs kiváló élettani hatása mellett, tökéletesen kikapcsol, feltölt, legyen szó akár talpról, vádliról, combról, derékról, hátról vagy nyakról. Leggyakrabban jakuzzik, dézsák, masszázsmedencék alapeleme, de akár otthon, a saját medencénkben is kialakíthatunk egy “masszázs-sarkot” vele. Emlékszünk még, hogy mi történt mikor gyerekkorunkban úszószemüvegben egy teli kád aljára búvárkodtunk és kifújtuk a tartalékolt levegőnket? Megnézhettük hogyan szaladnak a víz tetejére a kifújt levegőbuborékjaink.

Ennek a gépesített változatát élhetjük át felnőttként. A pezsgőlevegős masszázs a medence aljáról (vagy ülőpadjából) felfelé áramló légbuborékok által nyújt kellemes, bizsergető érzést a fürdőzőknek. A levegő egy rácson át kerül a medencébe, amit egy, a gépházba telepített kompresszor termel.

Medence masszázsfal árak