Opciósan az alapgépészeti berendezéseken kívül a rendszerbe építhető például ellenáramoltató berendezés, konkrétan és tömören megfogalmazva úszógép. Az ellenáramoltató teljesítménye szabályozható mindenkinek a képességei szerint.

Ha az úszás szerelmese, akkor szuper választás lehet egy ellenáramoltató berendezés. Az ellenáramoltató egy nagy teljesítményű szivattyú és néhány kis speciális fúvóka segítségével idézi meg nekünk a folyók sodrását. Az úszás tempóját mi alakíthatjuk ki magunknak azzal, hogy közelebb úszunk a fúvókákhoz, vagy távolabb.

Értelem szerűen a fúvókákhoz közel gyorsabb és nagyobb a sodrás, míg a medence végében éppen csak el kell evickélnünk. Mindezt persze a fúvókákkal szemben. Ha megtaláljuk a saját tempónkat, akkor egy helyben úszkálhatunk akár az idők végezetéig is. Többféle teljesítményű ellenáramoltató létezik, így a vásárlás előtt nem árt felmérni a saját igényeinket.

A sportolóknak is dicsőségére válik a komoly gépek úgynevezett leúszása, hiszen a berendezés teljesítménye elérheti akár a leggyorsabb Balaton átúszó időeredményének megfelelő ellenáramoltatási teljesítményt is.

Medence ellenáramoltató árak

  • 64m3/H: 359 000 helyett 334 000
  • 77m3/H: 384 000

A fenti listában bruttó árak vannak, tájékoztató jelleggel. Igény esetén keressen minket bizalommal.